Inne" /> Regulamin/Ogłoszenia" /> Ankiety" /> Prośby" /> Problemy" /> Poradniki" /> Tabaki Bernard" /> Tabaki Dholakia" /> Tabaki Gawith Hoggarth" /> Tabaki J&H Wilson" /> Tabaki Poschl" /> Tabaki Swedish Match" /> Tabaki von Eicken" /> Inne" /> Filmy" /> GSM" /> Inne" /> Programy" /> Historie, informacje nt. tabaki" /> Galerie" /> Mieszanki" /> Muzyka" /> Śmieszne" /> Gdzie i jak kupować ?" /> Grafika" /> Hity Youtube" /> Wasze historie" /> Kolekcje pudełek" /> Wasza twórczość" /> Początkujący" /> VIP Handel" /> Darkwarez" /> Vip Grafika" /> Vip Offtopic" /> Movies Place" /> Games Place" /> Books Place" /> Webmastering" /> Sport" /> Grafika" /> DarkWarez" /> Zadania domowe" /> Reklama" /> Felietony" /> Humor" /> Przedstaw się" /> Offtopic" /> Zabawy forumowe" /> www.snuff.xup.pl :: Zobacz temat - [Phoenix] Jaxons english cafe Toffe -->
Forum www.snuff.xup.pl Strona Główna
  FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy   Rejestracja   Profil  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  Zaloguj 

[Phoenix] Jaxons english cafe Toffe

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.snuff.xup.pl Strona Główna -> Inne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  

Jak oceniasz tą tabakę?
1
0%
 0%  [ 0 ]
2
0%
 0%  [ 0 ]
3
100%
 100%  [ 2 ]
4
0%
 0%  [ 0 ]
5
0%
 0%  [ 0 ]
Wszystkich Głosów : 2

Autor Wiadomość
Phoenix
Administrator
<font color=red>Administrator

Pochwał: 3

PostWysłany: Wto Paź 20, 2009 2:32 pm    Temat postu: [Phoenix] Jaxons english cafe Toffe Odpowiedz z cytatem

Tabaka jaxons English toffe. Tytuł obiecująco brzmi. Nie miałem zbyt wielu okazji żeby ją snuffnąć, ale jedna się znalazła na wyjeździe. Snuff oczywiście kolegi który zdążył zrobić zakupy na 400 zł(same tabaki z alllegro).

Na początku zaciekawiło mnie opakowanie które wykonane było z aluminium. Rzadko spotykane są tego typu opakowania w tym kształcie. Przyznam że spodobało mi się to, tym bardziej że otwieranie również było poręczne.

Ale przejdźmy do rzeczy. Wysypałem sobie troszeczkę na palec. Wcześniej wąchając otwarte pudełko wiedziałem od razu że tabaka jest mocno zmielona, ale nie zniechęciło mnie to od jej skosztowania. No więc niucham.

Zmielenie rzeczywiście było mocne, ale słabsze niż u Hoggartów. Nie jestem fanem zmielenia tabaki jak kawy sypanej, ale tutaj raczej pasowało. Smak nie odzwierciedał jednak w pełni tytułu snuffu. Poczułem kręcenie w nosie, oraz musiałem czym prędzej sięgnąć po chusteczki. Oczywiście potratktowałem to jako minus. Aromat był wyczuwalny, owszem ale w minimalnym stopniu. Szczerze zadziwiłem sie słysząc jaką cenę trzeba za nią zapłacić- 8 zł za 10 g. Jest to zdecydowanie wygórowana cena.

No to od razu ocenię, nie będę opisywał niepotrzebnych szczegółów tym bardziej że tabaka nie jest snuffem nad którym możnaby wiele rozmyślac.

6/10
Moderator
<font color=00cc00>Moderator

Pochwał: 12

PostWysłany: Wto Paź 20, 2009 6:55 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W sumie lepsze niż Toffee od Toque, ale i tak wiem, że w życiu tego nie kupię ^^

Za słodkie to dla mnie... :/
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.snuff.xup.pl Strona Główna -> Inne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: